Trend Micro Internet Security Pro 2010

Trend Micro Internet Security  Pro по наличието на  функции не отстъпва  на повечето  аналогични програми. Trend Micro Internet Security Pro защитава вашата лична информация, когато сърфирате из интернет. Открива и премахва вируси, spyware и други зловредни кодове от вашия компютър, email, instant messages и тегления.
Доказано лидерство в anti-spam технологията, включително email и image spam. Quick Scan Ви дава възможност бързо да откривате и премахвате на зловредния код за кратко време.Функции за осъществяване на родителски контрол. С тяхна помощ може не само да регулирате времето, което децата стоят пред компютъра, но и да ограничите достъпа до зададени от вас сайтове. Програмата може да им забрани да изпращат  данни от компютъра.Защитната стена по подразбиране  е активна при средно ниво на сигурност, което позволява нормална работа, без постоянни съобщения и предупреждения.Много важна и интересна функция е така нареченото „предотвратяване на промени”.Когато тази функция е активна, се забранява възможността за обновяване на операционната система и на основните програми.

Trend Micro Internet Security има сертификат за пълна съвместимост с Windows 7. Цената на Trend Micro Internet Security Pro 2010 е значително по-ниска от тази на конкурентите.